Search

knop-offerte

De bouw vertrouwt al jarenlang op het timmerwerk van Dudok Timmerfabriek mede, omdat het werkproces zeer helder is voor iedere betrokkene. Zo worden er, ongeacht de aanwezigheid van (uitvoerige) bestekomschrijvingen, altijd detailtekeningen geproduceerd ter controle c.q. goedkeuring door de opdrachtgever.

Ook alle bijkomende aspecten zoals opbouw, houtsoort, model, afmetingen, draairichting, afwerking, sluitsysteem, scharnieren, beslag en klasse van vormstabiliteit worden vastgelegd en dienen als leidraad voor het productieproces. Prijs- en leveringsafspraken liggen eveneens vast en worden nagekomen.

De fabriek is al jaren een begrip in de omgeving door snelle levertijden, goede prijs kwaliteitsverhouding en afspraken nakomen. Door een mengeling van jong en oud personeel kan Dudok met de modernste machines houten kozijnen maken voor de nieuwbouw maar ook juist, door de jaren lange ervaring, monumentale "ouderwetse" kozijnen maken.

Dudok Timmerfabriek is een middel grote timmerfabriek waar u terecht kunt voor houten kozijnen, houten ramen en houten deuren maar ook voor andere houtconstructies zoals lichtstraat, HSB wanden, boeiboorden, balkonhekken enz.

Met goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen, ondersteund door de modernste machines is Dudok in staat om flexibel in te spelen op de wensen van de klanten. Dudok Timmerfabriek werkt voor bouwbedrijven, woningbouwvereniging, VVE, zzp-ers maar ook zeker voor particulieren.

bedrijfsprofiel