Search

knop-offerte

Houten ramen van hoogwaardige kwaliteit

Dudok Timmerfabriek is gevestigd in regio Breda en levert verschillende types ramen van hoogwaardige kwaliteit voor uw woning of bouwproject. Onze ramen zijn van duurzame kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende types. Zo bieden wij u onder andere draaikiepramen, kantelramen en schuiframen.

RAMEN VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS

Bij Dudok Timmerfabriek kunt u zowel terecht voor het bestellen van een enkel raam als voor het bestellen van grote hoeveelheden ramen voor bijvoorbeeld bouwprojecten. Wij leveren dan ook ramen aan zowel particulieren als aan professionals zoals aannemers of architecten uit de bouwsector. Maatwerk en kwaliteit is het sleutelwoord.

Naast het leveren van ramen kunt u bij Dudok Timmerfabriek ook terecht voor houten kozijn. Onze houten kozijnen zijn duurzaam vervaardigd volgens het FSC keurmerk en hebben een gegarandeerde garantieregeling dankzij ons KOMO certificaat. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalproduct voor uw woning of bouwproject, waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Wilt u meer weten over ramen voor uw woning of bouwproject of graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.